Välkommen till Red Frog, din lösning när det gäller kommunikation mellan grupper och individer.


LÄS MER

Produkter

Genom Everything DiSC® och The Five Behaviors of a Cohesive Team™, erbjuder jag er en hel familj av profiler för utveckling av individ och grupper. Jag utbildar såväl medarbetare och chefer som styrelse- och ledningsgrupper inom Everything DiSC.

Everything DiSC är det idag mest effektiva verktyget inom personlighetspsykologi och beteendevetenskap på grund av sin höga validitet och reliabilitet.

Utveckling

Alla människor är olika, vi har olika beteendestilar och olika sätt att kommunicera. Genom att göra en DiSC analys får vi en bättre förståelse för varandras olika beteende, kommunikationsstilar och utvecklas därmed som grupp och individer.

Everything DiSC är en beteendeanalys som medvetandegör individens beteendemönster och prioriteringar. Här lär sig personen sina olika drivkrafter och får ökad förståelse för hur omgivningen uppfattar honom/henne.

Utveckling av individer och grupper.


Everything DiSC®


LÄS OM EVERYTHING DiSC

The Five Behaviors Of A Cohesive Team™


LÄS OM THE FIVE BEHAVIORS

Intresserad? Kontakta Martin.


Välkommen att kontakta mig för frågor kring hur jag kan hjälpa er att utveckla er kommunikation eller med vilka andra funderingar du har. Du når mig genom uppgifterna nedan eller genom att använda kontaktformuläret.


KONTAKTA