Red Frog Profiles AB

Image

MARTIN HEROU

Jag heter Martin Herou och arbetar med den senaste generationens beteende och kommunikationsverktyget, Everything DiSC®, nu är jag här för att hjälpa er och era grupper att kommunicera bättre.

Jag har arbetat som polis och militär i över 20 år, de senaste 12 åren som chef och ledare inom polisen. Först nu vågar jag sticka ut hakan och påstå att jag faktiskt kan en hel del om kommunikation.

Tillsammans med marknadens just nu bästa verktyg, tredje generationens DiSC® och The Five Behaviors of A Cohasive Team™ kan jag nu hjälpa dig och ert företag att kommunicera och utvecklas. Det viktigaste ni har i ert företag är er interna kommunikation, denna är en direkt avgörande faktor för er framgång och för er externa kommunikation.

Hos mig betalar du inte för dyra kontor och fina lokaler eller för anställda som inte behövs, andra jobbar så inte jag, här slipper du betala för det du inte får.

Med låga omkostnader kan jag konkurrera med de stora konsultföretagen, utan att tumma på kvalitén. Det betyder att du får riktigt bra priser och flera valmöjligheter. Glöm missförstånd eller långa väntetider för du pratar direkt med mig. Du får ett smidigt och personligt bemötande helt enkelt.

Många arbetar med verktygen genom att dela in personer i olika kategorier, röda/gröna/gula eller blå personlighet. Jag föredrar att använda färgerna som ett pedagogiskt verktyg och pratar hellre om olika beteendestilar som eftertänksamma, accepterande eller ifrågasättande.

Hör av er så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa er!

/ Martin Herou