Image
 

Sugen på att spara tusentals kronor på ledarskapskonsulter, samtidigt som ni ökar omsättningen och minskar sjukfrånvaron?Boka ett kostnadsfritt möte och upptäck varför några av världens största organisationer utvecklar sina teams så effektivt!


Boka  nu!

Skulle du vilja ha 6 kronor tillbaka på varje krona du investerar?

En studie från 2001 om effekterna av executive coaching av Manchester Inc. visade en genomsnittlig ROI på 5,7 gånger den initiala investeringen eller en avkastning på mer än 100 000 dollar, enligt chefer som uppskattade det monetära värdet på de resultat som uppnåtts genom coaching.

"Innovation distinguishes between a leader and a follower." - Steve Jobs

Vem är jag?


Martin Herou heter jag, och jag har arbetat som polis och inom det militära i över 20 år, de senaste 12 åren som chef och ledare inom polisen, och jag har sett på nära håll hur stor skillnad ett bra inbördes samarbete gör för ett team.

Det viktigaste ni har i ert företag är er interna kommunikation, denna är en direkt avgörande faktor för er framgång och för er externa kommunikation.

Med låga omkostnader kan jag konkurrera med de stora konsultföretagen, utan att tumma på kvalitén. Det betyder att du får riktigt bra priser och flera valmöjligheter. Glöm missförstånd eller långa väntetider för du pratar direkt med mig. Du får ett smidigt och personligt bemötande helt enkelt.


Image

Varför Teamr och Redfrogprofiles?Image

- I produktionsmiljö kan man se 20-25% förbättring.

- I skolmiljö kan man bland lärare se en trivselökning på 30% och i utsatta områden en ökning på 50%.

- Generellt ser man en ökning på 9% gällande trivsel, närvaro och förbättrad arbetsmiljö.

- En insats på en dag ger 10% förbättring över någon vecka direkt efter.

- Teamr ger 9% förbättring över året inom samma mätområde.